Over ons

Om je continu te blijven onderscheiden op de markt moeten alle ingrediënten goed zijn. Steeds meer bedrijven komen erachter dat medewerkers het échte verschil maken.

Matchmaker Bollenstreek ondersteunt bedrijven bij dat verschil te maken en helpt professionals aan de juiste werkgever.

Natuurlijk zien wij ook dat het best spannend is op dit moment… Daarom geen onmogelijke voorwaarden en tarieven, maar duidelijkheid!

Wat doen we en wat doen we juist anders?

Matchmaker Bollenstreek is dé plek in de Duin- en Bollenstreek waar werkgevers en werknemers elkaar ontmoeten. Snel en eenvoudig met een helder tarief zonder moeilijke constructies!

Matchmaker Bollenstreek traint op het moment van een match de werknemer op gespreksvaardigheden, commerciële vaardigheden en persoonlijke effectiviteit.

En dat alles in een heel plezierige sfeer. Want ondanks dat de wind behoorlijk waait, hebben we één keer per maand een gezellig inloop. Mooi moment om met elkaar weer even bij te praten.

Werkwijze Matchmaker Bollenstreek:

  • Werkgevers kunnen een aanvraag op commercieel, financieel, administratief of office gebied bij ons uitzetten en werknemers hun gegevens en wensen invullen en hun CV uploaden
  • Binnen 24 uur ontvangt de werkgever van ons een reactie en zover mogelijk een werknemerprofiel
  • Werkgever en werknemer gaan op eigen initiatief het gesprek aan en beoordelen zelf
  • Klikt het? Wil de werkgever de werknemer vast in dienst nemen? Dan betaalt de werkgever ons eenmalig een bedrag. Wil de werkgever de werknemer tijdelijk in dienst nemen? Dat kan ook, dan betaalt de werkgever ons tijdelijk iets meer over het brutoloon
  • Oh ja, wij trainen en coachen de werknemer op commerciële vaardigheden, gespreksvaardigheden en persoonlijke effectiviteit

Wie is Matchmaker Bollenstreek?

We zijn een groep enthousiaste matchmakers uit de Duin- en Bollenstreek en zien dat bedrijven succesvoller kunnen worden door de juiste werknemer. Daarbij willen we graag helpen. Better together. Samen maken we het onderscheid.

Reacties zijn uitgeschakeld.

  • "Dé plek in de Duin- en Bollenstreek waar vacatures en werkzoekenden matchen. Slim, snel, eenvoudig en nog leuk ook!"