Ik zoek werk

Ben je op zoek naar werk op commercieel, financieel, administratief of office gebied in de regio Duin- en Bollenstreek (Hillegom, Lisse, Sassenheim, Warmond, Voorhout, Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg)?

Matchmaker Bollenstreek is dé plek in de Duin- en Bollenstreek waar werkgevers en werknemers elkaar ontmoeten. Snel, eenvoudig en zonder moeilijke constructies.

Wat doen we en wat doen we juist anders?

Om je als bedrijf continu te blijven onderscheiden van de rest moeten alle ingrediënten goed zijn. En wat bedoelen we met ingrediënten? Juist. Jij! Goede werknemers maken het échte verschil.

Als bedrijf is het moeilijk deze goede werknemers te vinden. En ook als werkzoekende is het moeilijk om het bedrijf te vinden waar je je lekker voelt…

Matchmaker Bollenstreek zorgt voor deze stap. We brengen werkgevers en werknemers met elkaar in contact. We matchen de juiste vacature met het juiste profiel.

Extra voordeel voor jou: we trainen je op gespreksvaardigheden, commerciële vaardigheden en persoonlijke effecitiveit. (Staat mooi op je CV!)

Werkwijze Matchmaker Bollenstreek:

  • Vul hieronder jouw profiel in en upload je CV
  • Met deze gegevens gaan wij aan de slag om de juiste match met de juiste vacature te maken
  • Bij een goede match neemt de werkgever contact met jou op voor het maken van een afspraak
  • Hierna wordt je door ons uitgenodigd om deel te nemen aan één van de trainingen (gespreksvaardigheden, commerciële vaardigheden, persoonlijke effectiviteit)
  • Onze laatste taak: jou veel plezier wensen met je nieuwe werk!

 

Online werknemer profiel

Reacties zijn uitgeschakeld.

  • "Dé plek in de Duin- en Bollenstreek waar vacatures en werkzoekenden matchen. Slim, snel, eenvoudig en nog leuk ook!"